UNIVERSELL AVFFETNINGSMEDEL

 

 

 

4 artiklar
INDUSTRI VÅTSERVETTER-20
Varenummer 77871
161,25 SEK
Oljesugs Industri våtservetter-20
Varenummer 77683
129,00 SEK
Oljesugs Industri Våtservetter "smooth and strong"-20

Avfettningsmedel – effektivt avlägsnande av olja

Effektiva krafter behövs för att på bästa sätt avlägsna olja, kemikalier och smuts. OLJESUG:s avfettningsmedel är ditt bästa val av rengöringsmedel och det är särskilt lämpligt i verkstäder för grov rengöring av till exempel bilar, motorcyklar och andra fordon. Medlet kan också med fördel användas för golvrengöring, för rengöring av fälgar, motorrum och andra delar eller för ytrengöring och förberedelse av fordon. Industriellt avfettningsmedel — ett uppenbart rengöringsmedel för transport- och fordonsindustrin. OLJESUG har fingrarna på pulsen är pionjärerna inom innovativa lösningar för föroreningsbekämpning. Den organiska och biologiskt nedbrytbara strategin för miljövänlig föroreningsbekämpning ligger bakom alla OLJESUG:s initiativ. Bakom OLJESUG står Nordens mest innovativa miljökoncern, Enviso Group, som är känd för sina banbrytande och innovativa lösningar, sitt öga för utveckling och sina höga mål. Allt för att främja och garantera miljövänliga resultat i en värld som inte bara behöver det utan också kräver det.

Avfettning

Alkaliska avfettningsmedel, som främst används för en grundligare rengöring, är särskilt lämpliga för att avlägsna fetter. Avfettningsmedel ger en kemisk rengöring och avlägsnar samtidigt ett mindre lager av korrosionsprodukter på ytan. Avfettningsolja från OLJESUG är ett miljövänligt alternativ till befintliga produkter på marknaden. För att effektivt bekämpa oljeutsläpp har vi också ett antal skräddarsydda produkter — absorberande trasor, absorberande granulat, absorberande mattor och uppsamlingskärl, som tillsammans med avfettningsmedel är en oumbärlig del av rengöringen i verkstaden. 

Rådgivning om oljeföroreningar

OLJESUG erbjuder professionell rådgivning om oljeföroreningar och effektiv bekämpning av oljeutsläpp. Uppsugning av oljeföroreningar ska göras så effektivt som möjligt, men den efterföljande behandlingen ska samtidigt vara så enkel och riskfri som möjligt. Kontakta oss och få reda på mer om våra innovativa lösningar för effektiv bekämpning av oljeutsläpp. Ring oss på Tel: +45 29 27 08 18 eller skriv till oss på info@oljesug.se